Over ons

Professionele groei als basis van uw succes

Wij zijn ervan overtuigd dat professionele groei van uw mensen binnen uw organisatie de sleutel is tot succes in dit (digitale) tijdperk. Daarom bieden wij op een innovatieve manier ondersteuning bij de professionele ontwikkeling van zowel individuele medewerkers als complete teams op alle niveau's binnen uw organisatie. eCoachPro heeft een unieke propositie ontwikkeld voor de gedragsuitdagingen waar bedrijven voor staan. Dit is een integrale oplossing gebaseerd op academisch onderzoek en duizenden scholings- , coachings,- en leiderschapstrajecten. We leveren:

 • Een academisch onderbouwde aanpak voor grootschalige gedragsinterventies;
 • Een veilig, flexibel en gebruiksvriendelijk online platform voor professionele groei: www.pluform.com;
 • Een team van gecertificeerde professionele (online) trainers, adviseurs, coaches en psychologen.

Onze mensen

TeamTeam 2

Neem contact op

Stelt u zich eens voor dat al uw medewerkers geëngageerd zijn bij het realiseren van uw strategie.

Blijf op de hoogte

 • De toekomst van duurzame ontwikkeling: blended coaching

  Het bedrijfsleven investeert in zijn mensen. Dat is een gegeven. Professionele ontwikkeling staat hoog op de agenda van organisaties. Volgens onderzoek van Technavio zal de markt voor soft-skilltraining tot 2020 met 10% per jaar groeien (omzet 2015: 15 miljard dollar). Ook de coachingsmarkt blijft groeien volgens de Internationale Coach Federatie (ICF). Tussen 2011 en 2015 is de markt 6% gegroeid. Volgens de 2016 ICF Global Coaching Study zijn de totale inkomsten van aan coaching gerelateerde diensten 2,4 miljard dollar wereldwijd. 

  Lees meer...
 • Succesvol coachen op afstand en toch heel nabij

  “De coachmethode van eCoachPro wordt door steeds meer organisaties omarmd, mede door de succesvolle resultaten die er mee behaald worden. In onze vorige blog kwam een cliënt aan het woord, deze keer een interview met een van onze Associate coaches.

  Esmeralda Korteweg kreeg voor haar laatste traject van de klant een 10 (Meetinstrument de Coaching Monitor van de NOBCO) voor haar werk als e-coach! Iets waar we trots op zijn.  

  Lees meer...
 • Het verhaal van de CTO van KBC over echte gedragsverandering.

  Vorig jaar tijdens mijn jaarlijks functioneringsgesprek kreeg ik te horen dat ik enkele ontwikkelpunten had. Mij werd aangeraden hier met een professionele coach aan te gaan werken. Niet lang hierna kreeg ik vanuit HR de vraag of ik mee wilde doen aan een pilot met een innovatieve coachmethode. Had ik een keuze? ;-)  Mijn eerste reactie was dat ik zou doen wat er van mij gevraagd werd om de ontwikkelpunten die in mijn functioneringsgesprek naar boven kwamen aan te pakken.

  Lees meer...

Neem contact op

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier: contactformulier

 

Of neem contact op met commercieel directeur Marc Coenen voor de mogelijkheden binnen uw organisatie


Marc Coenen

Commercial Director
+31 6 15 45 73 05
coenen@ecoachpro.org

Marc Coenen eCoachPro

Onze vestigingen

eCoachPro Nederland

NEDERLAND
eCoachPro
Tivolistraat 50
5017 HR Tilburg

eCoachPro Belgie

BELGIE
eCoachPro
Vaartstraat 59 (bus 4)
1000 Brussel

eCoachPro Spanje

SPANJE
eCoachPro
Avda. Ricardo Soriano 72
Edif. Golden B.1a Planta
29601 Marbella, Málaga