• Corporate eCoachPro

  We accelerate behavioral change through technology enhanced Coaching & Training Programs

  Blended coaching

  Deze dynamische tijd vraagt aan uw medewerkers om sneller en vaker (nieuwe) vaardigheden te leren. Onze korte, flexibele en innovatieve scholingsprogramma's sluiten hier naadloos op aan. Online, wereldwijd en in meer dan 25 talen begeleiden wij uw professionals in hun (talent)ontwikkeling.

  Effectief Leiderschap

  Met onze op maat gesneden leiderschapsprogramma's tillen wij uw mensen direct naar een hoger niveau. Met concreet zichtbare resultaten op de werkvloer: effectievere aansturing van medewerkers, hogere productiviteit en verbeterde bedrijfsresultaten. Ook geschikt voor managementteams.

  HR Analytics

  Voor succesvol HR-beleid is inzicht in de effectiviteit van scholingsprogramma's van essentieel belang. Daarom monitoren wij continu de voortgang en het rendement van de programma's die wij samen met u uitvoeren. Dit doen wij met behulp van geavanceerde (online) meetinstrumenten.

Een greep uit de projecten voor onze klanten

Royal Bam

Enterprise Leaders Programme

Internationaal programma met drie on-site modules gericht op ervaringsgericht leren met blended executive coaching ter ondersteuning. Doel: senior-managers in staat stellen te leiden in tijden van verandering. Het programma richt zich op zelfsturing, het verbeteren van persoonlijke effectiviteit en het leiden van high-performance teams.

Euroports

Future leadership

Jonge talenten van over de hele wereld nemen deel aan dit jaarlijkse ontwikkelingsprogramma. Het programma bestaat uit on-site trainingsmodules, virtuele sessies en wordt continu begeleid met online executive coaching. Doel: leren over zelfbewustzijn, verandermanagement, feedback en authentieke leiderschapsvaardigheden.
Essent

Continuous people development

Vanuit de filosofie van Essent 'Enable People Excellence' worden Essent leidinggevenden ondersteund in hun dagelijkse professionele ontwikkeling. Met behulp van onze CoachDesk bieden wij ondersteuning om hen te laten excelleren en te groeien binnen Essent.

AEGON

Leadership coaching

Aanvullend op het internationaal leiderschapsprogramma PULSE worden AEGON’s managers van de toekomst uit 8 verschillende landen blended gecoacht in vier verschillende talen. Doel: leiderschapsprestaties van AEGONs leiders te verbeteren door hun leiderschapsidentiteit op te bouwen en die af te stemmen op anderen.
INSEAD

Active Learning Coaches

Voor een online INSEAD-managementprogramma leveren wij jaarlijks 'Active Learning Coaches' voor meer dan 200 senior-managers van over de hele wereld. Tijdens dit programma leren managers intra- en interpersoonlijke leiderschapsvaardigheden en worden deze vaardigheden toegepast in de dagelijkse werkpraktijk.
KBC

Executive coaching

Top executies (c-suite level) worden op individuele aanvraag blended gecoacht. De blended aanpak wordt aangevuld met f-2-f gesprekken. Het gehele coaching proces wordt op maat aangeboden. Deze flexibele aanpak maakt dat we in staat zijn de professionele groei bij deze groep effectief in te passen in het drukke werkschema.

SHV

Leadership development

Aanvullend op een internationaal leiderschapsprogramma van Nyenrode zijn 20 managers uit 10 verschillende landen gecoacht in vijf verschillende talen. Zo bleef het leiderschapsprogramma "on top of mind" en was er impact in de dagelijkse context.

Ministerie van Veiligheid en Justitie

Professionaliseren interne coachpool

Ruim 45 coaches uit de interne coachpool zijn bijgeschoold tot 'Certified eCoaches'. Hierdoor kunnen deze coaches onafhankelijk van de eigen standplaats, dwars door het hele Ministerie heen, medewerkers betere begeleiding bieden bij hun ontwikkelingsvraagstukken.

A.S.R.

Incompany training voor loopbaan-professionals

Alle coaches, loopbaan- en mobiliteitsadviseurs plus HR-professionals van ASR zijn weer toekomstproof. Zij zijn opgeleid om zelf online begeleiding in te zetten bij interne mobiliteitsvraagstukken en carrièreplanningsdoeleinden.

ING

Managerial coachingskills

70 managers van ING kregen 14 weken online coaching gericht op de ontwikkeling van coachend leiderschap. De medewerkers van deze managers werden via 360-graden feedback betrokken bij deze trajecten. De NPS score van de managers was 83%.

Hogeschool van Amsterdam

Vergroten van engagement

Om zowel docenten als studenten beter te laten communiceren binnen studie- stage- en afstudeerbegeleiding, is ons online platform aangepast om optimaal aan te sluiten bij de HvA-onderwijssetting. Inmiddels maken meer dan 2.500 studenten en docenten gebruikt van Plufom.

Allianz

Medewerkers tevredenheid

Managers worden online begeleid en gecoacht in het kader van ontwikkeldoelen die zijn geformuleerd op basis van een wereldwijd medewerkerstevredenheid onderzoek. De doelstellingen worden vertaald naar concreet nieuw gedrag.

Wat kunnen we voor uw organisatie betekenen?

Online executive coaching

Blended executive coaching

Wilt u uw topmanagers individuele ondersteuning bieden op juist die momenten waarop zij dit het meeste nodig hebben? Wij leveren begeleiding die aangepast wordt op de drukke agenda's van uw executives en daarmee perfect aansluit bij hun persoonlijke en professionele behoeftes.

Leiderschap ontwikkeling

Leiderschapsontwikkeling

Investeert u veel in leiderschapsprogramma's waarbij u streeft naar een maximaal rendement? Wij ontwerpen samen met u programma's die aantoonbaar effect sorteren (meten = weten) bij uw leidinggevenden en het gewenste gedrag (performance) bevordert op de werkvloer.

Young High Potentials programs

Young High Potentials

Wilt u uw jonge talenten in huis houden en ze op een innovatieve manier stimuleren in hun professionele ontwikkeling? Voor deze groep jonge talenten ontwerpen wij online interactieve ontwikkelprogramma’s die ze in staat stellen continue professioneel te groeien.

Medewerkers betrokkenheid

Consultancy en advies

Bent u van mening dat uw strategie duidelijk en goed is, maar dat de uitdaging in de uitvoering op de werkvloer zit? Wij ondersteunen u bij de vertaling naar zichtbaar gedrag bij uw mensen.

Continous People Development

Continuous People Development

Wilt u naast het topmanagement ook uw andere medewerkers de professionele ontwikkeling bieden die zij verdienen? Met onze technologie en professionele (online) coaches is dit mogelijk.

Cultuur verandering

Masterclass Online Coaching

Werkt u met (interne) coaches, mentoren of begeleiders? Wij trainen uw mensen om op een eigentijdse manier uw medewerkers beter te ondersteunen via online begeleiding.

Academische onderbouwing

Alles wat wij doen is gebaseerd op het door ons ontwikkelde gedragsmodel en methode voor versnelde gedragsontwikkeling. Met deze aanpak kunt u de ROI op uw investering op het gebied van professionele groei van uw mensen significant vergroten.

Uw uitdaging

Uw uitdaging

Steeds weer constateren we dat er al een schat aan waardevolle informatie beschikbaar is over gedrag en de competenties van uw medewerkers.

 • De gedragscomponent van de strategie is al bekend
 • Ontwikkelplannen en voorkeursgedrag is ook bekend

De uitdaging zit in het realiseren van dit gedrag op grote schaal. Wij borduren voort op al het waardevolle werk wat er al is gedaan en zorgen voor de laatste stap: de realisatie.

De wetenschap

We integreren face-to-face coaching met online coaching om continue (24/7) ontwikkeling te realiseren en professionele groei te versnellen. Dit sluit aan bij wat we uit psychologisch onderzoek weten over de manier waarop mensen nieuw gedrag en competenties ontwikkelen.  

De natuurlijke manier waarop mensen professioneel groeien heeft de volgende kenmerken:

 • Professionele ontwikkeling dient plaats te vinden in de dagelijkse context
 • Professionele ontwikkeling dient continue en in kleine concrete stappen te gebeuren
 • Professionele ontwikkeling dient optimaal ondersteund te worden. 
De wetenschap


Onze werkwijze ABC model

Onze werkwijze

Onze academisch onderbouwde methode zorgt ervoor dat u professionele ontwikkeling in uw organisatie naar een hoger plan kunt tillen.

 • Definieer concrete gedrags- en ontwikkeldoelstellingen die in lijn zijn met uw strategie
 • Faciliteer het realiseren van deze doelstellingen op de werkvloer 
 • Volg, meet en evalueer continu de voortgang.

Het ABC-model ondersteunt uw medewerkers en managers bij het bereiken van hun en uw doelen.Het resultaat

Door technologie te combineren met persoonlijke begeleiding  in de dagelijkse context, bent u in staat om werkelijke duurzame gedragsveranderingen te realiseren. Tevens zal dit versneld kunnen plaatsvinden omdat uw mensen een steilere leercurve doormaken.  

Het resultaat
 • Wat zeggen onze klanten?


  Frank Demonie
  Chief Technology Officer KBC

  Bekijk hiernaast zijn video of lees hier zijn blog.

  Executive coaching

 • Wat zeggen onze klanten?

  Leo Bloem client van eCoachPro

  Leiderschapscoaching

  Kennis gemaakt met Anne via een e-coachingstraject. Hoewel de methodiek van e-caoching aanvankelijk wat onwennig kan lijken, is dit een effectieve manier gebleken. Bijzonder hoe je snel een band kunt opbouwen via een schermpje. Ik heb Anne leren kennen als een vakvrouw die zeer goed in staat is te luisteren en verdiepingsvragen te stellen. Daarbij is zij bereid om zichzelf kwetsbaar op te stellen. Om op die wijze coaching te mogen ontvangen is bijzonder prettig.

  Bas de Ruiter- Teamchef Basisteam Oude Maas bij de Nationale Politie

 • Wat zeggen onze klanten?

  Rositsa Pavlova client of eCoachPro

  Performance coaching

  Macarena heeft mij met haar ongelooflijke energie, positiviteit en wijsheid begeleid. Ze verandert obstakels in levensavonturen en heeft me hier het plezier van laten inzien. Ze heeft altijd iets uitdagends en geeft inzichten om me mee te leiden. Met de hulp van Macarena en de diepe vragen die ze stelt, heb ik me kunnen verplaatsen in situaties waarin ik eerder vastzat. Ook heb ik antwoorden kunnen vinden die ik zocht. Ze is intuïtief, geduldig, een fantastische luisteraar, stelt goede vragen en leest tussen de regels door. Zij ziet wat je zegt, wat je echt wilt en nodig hebt. Mijn ervaring is altijd geweest dat ik nooit een goede balans kon vinden tussen familie, werk en me-time. Totdat ik de kans kreeg om met Macarena te werken. Nu ben ik de meest productieve versie van mezelf tijdens werk en spendeer ik veel meer tijd met mijn familie, terwijl ik ook nog tijd voor mezelf kan inplannen. Mijn oude allang bestaande overtuigingen zijn afgebrokkeld dankzij haar. Een prachtige ervaring! Haar aanmoediging en constante motivatie heeft me naar hoogten gebracht die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Macarena, dankjewel, je hebt mij geïnspireerd om deze duurzame veranderingen te bereiken!

  Rositsa - Deputy chief accountant at SALS JSCo

 • Wat zeggen onze klanten?

  Marianne Valks client van eCoachPro

  Leiderschapscoaching

  E-coaching bleek voor mij een zeer effectieve manier van coachen. Zittend aan mijn eigen keukentafel of tussen de vergaderingen op kantoor door, het was allemaal mogelijk. In combinatie met de warme en enthousiaste persoonlijkheid van Anne heeft het beter gewerkt dan face-to-face-coaching. Daarnaast was er absoluut geen ontsnapping mogelijk. Met een andere methode en frequente herinneringen moest ik hard werken aan mijn doelen. Ik vond het vooral leuk dat Anne verschillende soorten leren combineerde (van Harvard studies tot instructievideo's) en dat allemaal op verschillende soorten niveaus!

  Marianne Valks plv Districtchef bij de Nationale Politie

 • Wat zeggen onze klanten?

  Ignacio client of eCoachPro

  Leiderschapscoaching

  Hartelijk bedankt Macarena, voor deze verrijkende reis! Het is mooi om te zien hoe effectief de methode was die je in onze coachings hebt toegepast. Het zal me altijd bij blijven hoe het noteren van mijn gedachtes het mogelijk maakt om deze opnieuw te beleven en op die manier oplossingen te vinden. Nogmaals bedankt; nu heb ik de plattegrond en het kompas voor de rest van mijn reis!

  Ignacio Gerona - Logistiek Manager bij Euroports

 • Wat zeggen onze klanten?

  Bartel Puelinckx client of eCoachPro

  Performance coaching

  Het was een plezier en verrijking om een e-coach te hebben voor zowel mijn professionele- als persoonlijke ontwikkeling. Mijn coach wist steeds hoe ze je iets kan leren en heeft hierin een positieve en motiverende aanpak. Coaching via verschillende kanalen (online platform, app en telefoon) heeft coaching on the job voor mij mogelijk gemaakt. Hierdoor kon ik wat ik leerde meteen in praktijk brengen.

  Eemke Euverman-Schaeffer- Manager Digital Presence & Delivery bij Essent (RWE/ Innogy)

 • Wat zeggen onze klanten?

  Leo Bloem client van eCoachPro

  Performance coaching

  In de afgelopen maanden heeft de coach mij gecoacht op mijn persoonlijke ontwikkeldoelstellingen en ik ervaar duidelijke verbeteringen, zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. De coach luistert, reflecteert, daagt uit en motiveert op een zeer positieve, ondersteunende manier. De moderne e-coaching aanpak stelde mij in staat de coaching in mijn drukke agenda te integreren, door een mix van zelfstandig werken en samenwerken met de coach op een persoonlijke manier in het e-coach platform. Als je een drukke agenda hebt en tegelijkertijd wil werken aan je persoonlijk groei dan beveel ik het werken met eCoachPro van harte aan!

  Leo Bloem - Team lead Product Design bij Allianz Benelux

 • Wat zeggen onze klanten?

  Leo Bloem client van eCoachPro

  Leiderschapscoaching

  Mijn coach heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn eigen gedrag en hoe ik mijn handelen beter kan laten aansluiten bij de behoeften van mijn collega’s. Door soms alleen maar te vragen: en wat wil je met dat gedrag bereiken? Zorgt de coach ervoor dat je je bewust wordt van de impact die jouw eigen gedrag heeft op anderen. Nog steeds schiet die vraag me regelmatig te binnen als ik in een overleg zit en kan ik ervoor zorgen dat ik mijn standpunt op de juiste wijze overbreng. De begeleiding op afstand heb ik als zeer plezierig ervaren, omdat ik op elk moment mijn vragen kon stellen aan mijn coach. In een wereld waar er al voldoende afspraken in de agenda staan, ideaal!

  Finfola Planting- Voorzitter Ondernemingsraad Allianz Nederland Groep

 • Wat zeggen onze klanten?

  Leo Bloem client van eCoachPro

  Performance coaching

  Ik heb de coaching met de eCoachPro coach ervaren als persoonlijk, effectief en leuk. De coach was oprecht betrokken en geïnteresseerd, soms confronterend. In drukke tijden was zij voldoende aanwezig om mij gefocust te houden op mijn coach doelen, toch wist zij de juiste balans en afstand te bewaren wanneer mijn werk te veeleisend werd. Voor mijn gevoel was de coach altijd beschikbaar via het juiste kanaal dat de beste fit had met dat moment (Pluform.com, WhatsApp of telefoon). De online coaching aanpak creëerde direct toegevoegde waarde in uitdagende situaties.

  David Bel - Manager Organizational Management bij Allianz Benelux

 • Wat zeggen onze klanten?

  Leo Bloem client van eCoachPro

  Persoonlijke effectiviteit

  Via het platform van eCoachPro volg ik een e-coaching traject. Dit is een zeer prettige manier van coachen omdat je zelf kunt aangeven waar je op dat moment behoefte aan hebt. Het voordeel van de online schriftelijke manier vind ik dat je kunt schrijven wanneer je maar wilt, je kunt alles teruglezen en de feedback van de coach meerdere keren doornemen, daardoor blijft het een continu proces. Je hoeft niet te wachten tot de volgende afspraak, je hebt meerdere contactmomenten naar behoefte.

  Ireen Rodenburg- Financieel administratief medewerkster bij WSG Woonstichting Geertruidenberg

 • Wat zeggen onze klanten?

  Bartel Puelinckx client of eCoachPro

  Executive coaching

  Ik heb genoten en beveel van harte de e-coaching sessies aan die ik had met mijn coach. Deze was zeer professioneel en kundig en was in staat mij meer comfortabel te maken in mijn dagelijkse uitdagingen als Senior Manager.

  Bartel Puelinckx - Chief Executive Officer bij KBC Securities

 • Wat zeggen onze klanten?

  Georges Anthoon client of eCoachPro

  Online Masterclass E-coaching - International edition

  Hoewel enigszins sceptisch bij de start, heb ik heel veel geleerd en ben ik zeer tevreden. Deze training is een "must do" voor de moderne coach in een digitale wereld met veel contact op afstand. Het voegt veel toe aan F2F coaching. Het programma dekte volledig mijn verwachtingen en er was een goede balans tussen de theorie en praktijk.

  Georges Anthoon - Executive business coach (Belgium)

 • Wat zeggen onze klanten?

  Nadia Connell client of eCoachPro

  Online Masterclass E-coaching - International edition

  Ik kreeg de kans de Masterclass e-coaching te volgen; ik kan er alleen maar goed over spreken. De toepassing is zo veel krachtiger dan je op voorhand kunt voorstellen totdat je het echt doet! Ik ben niet eens een coach en ik vond de training fantastisch. Ik ben een assistent professor op de universiteit en zocht naar een betere manier om mijn studenten online te engageren. Ook zocht ik manieren om deze methode toe te passen in het onderwijs en in mijn onderzoek. Ik beveel deze opleiding aan iedereen aan die regelmatig online met mensen communiceert. Iedereen kan hier voordeel uit halen!

  Nadine M. Connell - Assistant Professor of Criminology UT Dallas (USA)

 • Wat zeggen onze klanten?

  Choon Neo Siow client of eCoachPro

  Online Masterclass E-coaching - International edition

  Als je denkt dat het lezen van het boek e-coaching voldoende is, dan heb je het mis. Door het volgen van de online training met een kleine groep en een betrokken trainer, doe je nieuwe inzichten op en daag je bestaande overtuigingen uit waarvan je niet eens wist dat je ze had. En ondanks dat ik de training online heb gevolgd was de trainer super enthousiasmerend en motiverend. De trainer was zeer effectief in het overdragen van de kennis en in het engageren van haar publiek. Ze gaf ook zeer waardevolle feedback. Het ontwerp van deze training is precies goed.

  Choon-Neo Siow - Managing Director, Training and Performance Enhancement FedEx Express (Singapore)

 • Wat zeggen onze klanten?

  Choon Neo Siow client of eCoachPro

  Performance coaching

  Mijn coach heeft mij begeleid in het behalen van mijn ontwikkel-doelstellingen en het was een geweldige reis. De coach was enthousiast, betrokken en toegewijd om mij te helpen mijn doelen te halen. Door het stellen van de juiste vragen hielp ze mij echt verder. De online vorm van coaching heb ik als erg prettig ervaren. We hielden nauw contact met elkaar via het platform Pluform, telefoon en sms. Ik heb echt ervaren dat deze aanpak mijn ontwikkelproces versnelde. Ik kan een eCoach van eCoachPro zeker aanbevelen en zal in de toekomst ook weer voor deze coach kiezen!

  Thomas Strikwerda - Manager Marketing Activatie bij Essent (RWE/ Innogy)

 • Wat zeggen onze klanten?

  Choon Neo Siow client of eCoachPro

  Leiderschap ontwikkeling: Leidinggeven in de VUCA wereld

  Ik heb eerdere ervaringen met coaching sec in persoon. Deze vorm van coaching, waarbij er een mix wordt gevonden met opdrachten maken en aanvullen, schrijven en sms, geeft een gevoel van haast een doorlopende coach bij je. De gesprekken via Zoom zijn hyper persoonlijk. Het geheel maakt dit voor mij coaching tot de 3e macht. Het heeft mij in korte tijd geholpen aan een paar mooi inzichten en een goede manier om deze ook in te laten slijten.

  Ronald Politie

Blijf op de hoogte

 • eCoachPro is wederom in de prijzen gevallen: FD Gazelle 2021.

  Als een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland ontvangt eCoachPro het predicaat 'FD Gazelle 2021’.

  Het is ons gelukt om wederom een flinke groei te realiseren en daar zijn we extra dankbaar voor, wetende hoe veel collega-bedrijven door de Coronapademie in zwaar weer zitten. Als team zijn we enorm trots dat we voor het tweede jaar op rij een FD Gazellen Award mogen ontvangen. Dit is een prijs van het Financieel Dagblad voor sterk groeiende en financieel gezonde ondernemingen. Het hoofdcriterium is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar.

  Lees meer...
 • “Coaching op steroïden”: versneld én effectief

  Upgrade de klassieke manier van coaching met eigentijdse middelen.

  Wanneer is coaching effectief? Kan het ook anders dan de standaard manier van langlopende trajecten met slechts 2 à 3-wekelijkse (fysieke) gesprekken tussen coach en coachee? Is sneller, korter en dichter op de bal mogelijk? Op een manier die beter past bij deze dynamische tijd? Wij denken van wel. Bij eCoachPro coachen wij dagelijks wereldwijd professionals op een blended wijze: flexibel, snel en doeltreffend. Met altijd als doel het tot stand brengen van duurzame gedragsveranderingen.

  Lees meer...
 • ISO-proof en waarom je in tijden van crisis juist gas moet geven

  In maart 2020 werden er in vele landen Covid-gerelateerde lockdowns afgekondigd.

  In deze periode kregen we bericht van diverse opdrachtgevers dat ze de lopende Learning & Development programma’s niet konden laten doorgaan. We hoorden vergelijkbare geluiden van collega’s in de markt waar ook massaal programma’s werden stilgelegd. Hierbij werd aangegeven dat opdrachtgevers sterker op de kosten gingen letten en in deze onzekere tijden een pas op de plaats moesten zetten. Een logische reactie, want ook onze eerste reflex was om hard op de rem te gaan staan. De schrik zat er flink in.

  Lees meer...

Neem contact op

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier: contactformulier

 

Bel ons:

+31 13 85 07 546


E-mail:

Contactformulier 

Of neem contact op met commercieel directeur Marc Coenen voor de mogelijkheden binnen uw organisatie


Marc Coenen

Commercial Director
+31 6 15 45 73 05
coenen@ecoachpro.org

Marc Coenen eCoachPro

Onze vestigingen

eCoachPro Nederland

NEDERLAND
eCoachPro
Stationsstraat 24-01
5038 ED Tilburg

eCoachPro Belgie

BELGIE
eCoachPro
Vaartstraat 59 (bus 4)
1000 Brussel

eCoachPro Spanje

SPANJE
eCoachPro
Avda. Ricardo Soriano 72
Edif. Golden B.1a Planta
29601 Marbella, Málaga