Blog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onderzoek en inzichten op het gebied van professionele leiderschaps- en gedragsontwikkeling.


eCoachPro, onderdeel van de top 10 van Leadership Development Training/Coaching Companies in Europa 2019!

De behoefte aan een goed doordacht leiderschapsontwikkelingsprogramma/ strategie is nog nooit zo groot geweest. Door de opkomst van samenwerkingsplatformen en organisatieontwerp die het individuele initiatief benadrukken, worden medewerkers over de hele linie gedreven om vervolgbeslissingen te nemen, die in lijn zijn met de bedrijfsdoelstellingen en -cultuur.

Het is duidelijk dat deze medewerkers moeten worden uitgerust met de relevante technische en communicatieve vaardigheden. Van het bevorderen van de betrokkenheid van het personeel, het inhuren van het juiste talent en het herontwerpen van de managementinfrastructuur tot het verbeteren van de kwaliteit van de coaching en het aansturen van een cultuur van wendbaarheid, moeten organisaties deze leiderschapstrends versterken en afdekken met behulp van de nieuwste technologieën. 

Gezien de veranderende fase van het leiderschapsontwikkelingslandschap, heeft HR Tech Outlook een lijst opgesteld van Top 10 Leadership Development Training/Coaching Companies in Europe 2019 die het domein van leiderschapsontwikkeling een nieuwe vorm geven en transformerende leiders empoweren.

eCoachPro is er trots op deel uit te maken van de top 10 
Leadership Development Training/Coaching Companies in Europa 2019!

eCoachPro maakt coaching effectiever, efficiënter en toegankelijker voor een groter publiek door het gebruik van technologie en het faciliteren van de natuurlijke manier waarop mensen leren en zich ontwikkelen. Onze kwaliteitscoaching en leiderschapsontwikkeling zijn bewezen en hebben een groot succespercentage. Dat stelt ons in staat om consistente resultaten te leveren en het rendement in tijd en investeringen te verbeteren.

Een doorlopend proces
Leren is niet alleen het formele onderwijs dat tijdens trainingsdagen wordt ingeprent, maar een doorlopend proces dat onophoudelijk plaatsvindt. Zo combineren we offline en online leiderschapsontwikkelingsprogramma's en dat helpt de deelnemers om het geleerde toe te passen in hun dagelijkse werk. De prestaties van de deelnemers worden tijdens het programma geëvalueerd en gemeten, waardoor de training inzichtelijk wordt voor deelnemers en klanten. 

Coaching toegankelijk maken
Onze missie is om leiderschapsprogramma's en coaching toegankelijk te blijven maken voor mensen over de hele wereld, ongeacht hun locatie en positie. Lees daar ook meer over in het artikel 'Facilitating the way leaders learn and develop skills'. 

Contact
Bent u geïnteresseerd in hoe u de return on investment van uw trainings-, talentmanagement-, leiderschaps- en coachingprogramma's kunt verhogen? Neem dan contact met ons op

Neem contact op

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier: contactformulier

 

Of neem contact op met commercieel directeur Marc Coenen voor de mogelijkheden binnen uw organisatie


Marc Coenen

Commercial Director
+31 6 15 45 73 05
coenen@ecoachpro.org

Marc Coenen eCoachPro

Onze vestigingen

eCoachPro Nederland

NEDERLAND
eCoachPro
Stationsstraat 24-01
5038 ED Tilburg

eCoachPro Belgie

BELGIE
eCoachPro
Vaartstraat 59 (bus 4)
1000 Brussel

eCoachPro Spanje

SPANJE
eCoachPro
Avda. Ricardo Soriano 72
Edif. Golden B.1a Planta
29601 Marbella, Málaga