Blog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onderzoek en inzichten op het gebied van professionele leiderschaps- en gedragsontwikkeling.


eCoachPro valt in de prijzen: FD Gazelle 2020

eCoachPro is in de prijzen gevallen. We behoren tot 1 van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee mogen we ons FD Gazelle 2020 noemen.

De FD Gazellen Awards is een prijs van het Financieel Dagblad voor sterk groeiende en financieel groeiende ondernemingen. Het hoofdcriterium is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar (2017-2019).

FD Gazellen 2020 logo

Deze omzetgroei dient ononderbroken te zijn. In het laatste jaar dient het nettoresultaat positief te zijn en in de voorgaande twee jaar maximaal één jaar verlieslatend.  

 Wat zijn de FD Gazellen Awards

De FD Gazellen worden opgedeeld naar vier regio's (Noord, Oost, Zuid & West) en omzetgrootte (drie categorieën per regio). In elke categorie zijn drie extra prijzen voor de top drie: de bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen Award. Die worden gewonnen door bedrijven die het best scoren met de combinatie: hoogste omzetgroei, meeste aanwas van personeel (in fte’s gemeten) en hoogste (netto)winstmarge.

De tekst loopt door onder de afbeelding

FD Gazellen 1200x1200 zondersponsor

De bedrijven worden eerst gerangschikt op elk van de drie indicatoren en daarna bepaalt de totale score daarvan de rangschikking van de FD Gazellen-lijst. Bij een gelijke stand van twee of meer bedrijven geeft de omzetgroei de doorslag.

Een bedrijf dat bijvoorbeeld uitblinkt in personeelsgroei en gemiddeld scoort met de omzetgroei, heeft daarbij dezelfde kansen als een bedrijf dat een bovengemiddelde omzetgroei heeft met een bescheiden groei van het personeelsbestand.

Online uitreiking
Op donderdag 19 november vindt vanaf 16.00 uur (online) de uitreiking plaats.  

Neem contact op

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier: contactformulier

 

Bel ons:

+31 13 85 07 546


E-mail:

Contactformulier 

Of neem contact op met commercieel directeur Marc Coenen voor de mogelijkheden binnen uw organisatie


Marc Coenen

Commercial Director
+31 6 15 45 73 05
coenen@ecoachpro.org

Marc Coenen eCoachPro

Onze vestigingen

eCoachPro Nederland

NEDERLAND
eCoachPro
Stationsstraat 24-01
5038 ED Tilburg

eCoachPro Belgie

BELGIE
eCoachPro
Vaartstraat 59 (bus 4)
1000 Brussel

eCoachPro Spanje

SPANJE
eCoachPro
Avda. Ricardo Soriano 72
Edif. Golden B.1a Planta
29601 Marbella, Málaga