Blog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onderzoek en inzichten op het gebied van professionele leiderschaps- en gedragsontwikkeling.


"Op een continue manier bouwen aan verbinding"

Interview Anne Ribbers in e-magazine Coach.

"Asynchroon coachen is coachen op de millimeter: elke kleine stap wordt uitvergroot. Je hebt veel meer kans om empathisch betrokken te zijn bij je coachee. Met deze vorm van e-coaching leveren we een enorme bijdrage aan de effectiviteit van leren", aldus onze Anne Ribbers in een interview in Coach., het online magazine van de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). 

Executive coach Anne Ribbers

"Met blended coaching sluit je ontzettend goed aan op de natuurlijke manier waaorp mensen leren. Enkele coachsessies van een uur of enkele dagdelen training zijn niet optimaal om werkelijke gedragsveranderingen te realiseren. Beter is het als leren constant plaatsvindt (op de werkplek) en de ontwikkelingsdialoog continu gevoerd wordt."

Zonder oordeel

"Bij elk bericht stap je in een soort aanwezigheid: zonder oordeel, het ego staat uit, het mechanisme om iemand vooruit te helpen staat aan. Dat is altijd vanuit empathie, compassie & een positieve benadering. Al die kleine stapjes in de tijd werken door. Onbewust slijt het nieuwe gedrag steeds dieper in en gaan mensen veranderen. Alsof je met een hamertje op een spijkertje slaat: tik, tik, tik, tot iets internaliseert en eigen wordt."

Maatwerk

"Klanten kiezen voor ons omdat we innovatief zijn. Ons werk is altijd maatwerk, een co-creatie. Wij sluiten aan bij wat de klant wil. Onze coaching wordt voornamelijk ingezet binnen ontwikkelprogramma's maar we hebben ook coachdesks binnen organisaties waar mensen naar toe kunnen als ze op zoek zijn naar een coach."

Lees het hele artikel (pag. 4 t/m 7)

Uitgave van de: NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches)
Auteur: Sam Dekkers 

Neem contact op

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier: contactformulier

 

Bel ons:

+31 13 85 07 546


E-mail:

Contactformulier 

Of neem contact op met commercieel directeur Marc Coenen voor de mogelijkheden binnen uw organisatie


Marc Coenen

Commercial Director
+31 6 15 45 73 05
coenen@ecoachpro.org

Marc Coenen eCoachPro

Onze vestigingen

eCoachPro Nederland

NEDERLAND
eCoachPro
Stationsstraat 24-01
5038 ED Tilburg

eCoachPro Belgie

BELGIE
eCoachPro
Vaartstraat 59 (bus 4)
1000 Brussel

eCoachPro Spanje

SPANJE
eCoachPro
Avda. Ricardo Soriano 72
Edif. Golden B.1a Planta
29601 Marbella, Málaga