Blog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onderzoek en inzichten op het gebied van professionele leiderschaps- en gedragsontwikkeling.


eCoachPro is wederom in de prijzen gevallen: FD Gazelle 2021.

Als een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland ontvangt eCoachPro het predicaat 'FD Gazelle 2021’.

Het is ons gelukt om wederom een flinke groei te realiseren en daar zijn we extra dankbaar voor, wetende hoe veel collega-bedrijven door de Coronapademie in zwaar weer zitten. Als team zijn we enorm trots dat we voor het tweede jaar op rij een FD Gazellen Award mogen ontvangen. Dit is een prijs van het Financieel Dagblad voor sterk groeiende en financieel gezonde ondernemingen. Het hoofdcriterium is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar.

'In omzet groeien is één, maar dat wil nog niet zeggen dat je veel toegevoegde waarde hebt geleverd. Ook winst maken en banen creëren zijn belangrijke indicatoren', aldus FD-redacteur Pim Kakebeeke. De omzetgroei wordt in de eindscore voor 50% meegewogen en groei van werknemers en winstgevendheid elk voor 25%. ‘De verwachtingen waren vooraf niet al te hoog na een rampzalig coronajaar, maar de snelste groeiers van Nederland zitten niet stil als er een storm opsteekt', weet Kakebeeke.

Nederlandse roots met internationaal werkveld

Hoewel we een Nederlands bedrijf zijn in oorsprong, is onze groei mogelijk gemaakt door ons Europees kernteam en ons internationale team van Associates. Hierdoor kunnen we onze klanten overal ter wereld bijstaan in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. De groei is er voorlopig nog niet uit omdat steeds meer organisaties ons weten te vinden.

De tekst loopt door onder de afbeelding

ecoach gazelle2021 1

Uitgestelde uitreiking

De FD Gazellen Awards zijn een van de meest prestigieuze ondernemingsprijzen van Nederland. Vanwege de coronaontwikkelingen is besloten om fysieke uitreiking van de FD Gazellen Awards uit te stellen naar 24 maart 2022.

Neem contact op

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier: contactformulier

 

Bel ons:

+31 13 85 07 546


E-mail:

Contactformulier 

Of neem contact op met commercieel directeur Marc Coenen voor de mogelijkheden binnen uw organisatie


Marc Coenen

Commercial Director
+31 6 15 45 73 05
coenen@ecoachpro.org

Marc Coenen eCoachPro

Onze vestigingen

eCoachPro Nederland

NEDERLAND
eCoachPro
Stationsstraat 24-01
5038 ED Tilburg

eCoachPro Belgie

BELGIE
eCoachPro
Vaartstraat 59 (bus 4)
1000 Brussel

eCoachPro Spanje

SPANJE
eCoachPro
Avda. Ricardo Soriano 72
Edif. Golden B.1a Planta
29601 Marbella, Málaga