Over ons

Professionele groei als basis van uw succes

eCoachPro biedt coaching en leiderschapsontwikkeling van de hoogste kwaliteit met bewezen resultaten. Wij zijn experts in het realiseren van gedragsverandering en bieden op een innovatieve manier ondersteuning bij de professionele ontwikkeling van zowel individuele medewerkers als complete teams op alle niveau's binnen uw organisatie. Dit doen wij met:

 • 60 certified (executive) coaches, L&D-trainers en gedragswetenschappers,
 • coaching, training en consultancy in 20 verschillende talen,
 • al onze mensen hebben relevante academische graden en zijn aangesloten bij (internationale) beroepsorganisaties zoals ICF, EMCC, NOLCO, CTI, St!R, NIP, etc.

Onze mensen

 

Overzicht

 

Neem contact op

Stelt u zich eens voor dat al uw medewerkers geëngageerd zijn bij het realiseren van uw strategie.

Blijf op de hoogte

 • eCoachPro, onderdeel van de top 10 van Leadership Development Training/Coaching Companies in Europa 2019!

  De behoefte aan een goed doordacht leiderschapsontwikkelingsprogramma/ strategie is nog nooit zo groot geweest. Door de opkomst van samenwerkingsplatformen en organisatieontwerp die het individuele initiatief benadrukken, worden medewerkers over de hele linie gedreven om vervolgbeslissingen te nemen, die in lijn zijn met de bedrijfsdoelstellingen en -cultuur. Het is duidelijk dat deze medewerkers moeten worden uitgerust met de relevante technische en communicatieve vaardigheden. Van het bevorderen van de betrokkenheid van het personeel, het inhuren van het juiste talent en het herontwerpen van de managementinfrastructuur tot het verbeteren van de kwaliteit van de coaching en het aansturen van een cultuur van wendbaarheid, moeten organisaties deze leiderschapstrends versterken en afdekken met behulp van de nieuwste technologieën. 

  Gezien de veranderende fase van het leiderschapsontwikkelingslandschap, heeft HR Tech Outlook een lijst opgesteld van Top 10 Leadership Development Training/Coaching Companies in Europe 2019 die het domein van leiderschapsontwikkeling een nieuwe vorm geven en transformerende leiders empoweren.

  Lees meer...
 • Toekomstbestendige leiders voor de Nationale Politie

  Door Anne Ribbers 

  Sinds 2010 zijn we gespecialiseerd in coaching waarbij face-to-face gesprekken wordt gecombineerd met online coaching. Binnen onze organisatie noemen we dit blended coaching of ook wel Technology Enhanced Coaching. Naast de face-to-face gesprekken, werken we online met cliënten via video-gesprekken en tekstberichten aan een continue dialoog. De continuïteit van een dialoog maakt het mogelijk om in kleine ontwikkelstappen te werken en dichtbij onze cliënten te blijven in de dagelijkse praktijk.

  Lees meer...
 • E-learning meets e-coaching: effectieve scholingsprogramma’s voor werkelijke gedragsontwikkeling

  E-learning is een manier om mensen zelfstandig en in eigen tempo nieuwe vaardigheden te laten ontwikkelen. Echter, de drop-out is vaak hoog en deelnemers hebben doorgaans moeite met het vertalen van het geleerde naar de werkvloer. Het inzetten van een e-coach die meekijkt, meedenkt en motiveert bij het toepassen van het geleerde in de praktijk, blijkt een effectieve manier om werkelijke gedragsveranderingen op de werkvloer te realiseren. 

  Lees meer...

Neem contact op

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier: contactformulier

 

Of neem contact op met commercieel directeur Marc Coenen voor de mogelijkheden binnen uw organisatie


Marc Coenen

Commercial Director
+31 6 15 45 73 05
coenen@ecoachpro.org

Marc Coenen eCoachPro

Onze vestigingen

eCoachPro Nederland

NEDERLAND
eCoachPro
Tivolistraat 50
5017 HR Tilburg

eCoachPro Belgie

BELGIE
eCoachPro
Vaartstraat 59 (bus 4)
1000 Brussel

eCoachPro Spanje

SPANJE
eCoachPro
Avda. Ricardo Soriano 72
Edif. Golden B.1a Planta
29601 Marbella, Málaga