ONZE PARTNERS

eCoachPro werkt intensief samen met diverse business scholen, universiteiten en andere organisaties om een optimale service en dienstverlening te kunnen verlenen aan onze opdrachtgevers.

De Baak Management Centrum VNO-NCW

eCoachPro en De Baak zijn Blended Learning Partners. In deze samenwerking ontwerpen wij trainingen en ontwikkelingstrajecten voor leiders, ondernemers en professionals. De Baak is dé plek voor leiders, ondernemers en professionals die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht. De Baak is een plek vol paradoxen. Wij bieden de rust om stil te staan bij jezelf en je omgeving, maar tegelijkertijd is de Baak een springlevende omgeving, waar altijd wat gebeurt. De Baak leert je te leren, een vermogen dat een leven lang meegaat. We doen een beroep op je nieuwsgierigheid, reflectie en drang om te groeien! Klik hier voor de website van De Baak.

De Baak logo

Nyenrode Business Universiteit

In samenwerking met Nyenrode werd het LeaD programma uitgevoerd voor SHV. Tijdens dit programma werden de krachten van Nyenrode en eCoachPro gebundeld, wat resulteerde in een omgeving waarin managers aan de slag konden met hun eigen professionele en persoonlijke ontwikkeling. Klik hier voor de website van Nyenrode.

coachnetwerk logo web

Rotterdam School of Management Erasmus University

Tijdens het unieke Enterprise Leadership Programme van de Royal BAM Group werkt eCoachPro samen met Rotterdam School of Management Erasmus University. Deze samenwerking is uniek, omdat de impact van het programma wordt gemaximaliseerd door de bundeling van experts in verschillende waardevolle gebieden. Klik hier voor de website van RSM.

RSM logo web

GroupMapping 

De afgelopen jaren hebben GroupMapping en eCoachPro intensief samengewerkt. Door deze samenwerking zijn we in staat cultuurveranderingen in organisaties te realiseren en kunnen we de capaciteiten van individuen, leiders, teams en de organisatie als geheel (in een VUCA-wereld) ontwikkelen. Samen hebben eCoachPro en Groupmapping veel expertise in het ontwerpen en leveren van diverse programma’s en leermethodes die worden ondersteund met online blended coaching. Samen leverden ze programma’s voor de Nationale Politie, Koninklijke BAM Group en ING. Klik hier voor de website van GroupMapping.

groupmapping logo web

NEO Leaders

Samen met NEO Leaders leveren we Active Learning Coaching programma’s voor INSEAD. We hebben meer dan 200 senior-managers in Europa, het Midden-Oosten en Noord- en Zuid-Amerika begeleid in het verbeteren van hun leiderschapskwaliteiten in het licht van de digitale transformatie binnen hun organisatie. Klik hier voor de website van NEO Leaders.

NeoLeaders logo web

Roffey Park

Samen met Roffey Park werkt eCoachPro tijdens het Future Leaders Programma van de Koninklijke BAM Groep. Roffey Park levert een high-impact training- en ontwikkelingsprogramma voor toekomstige leiders. Daarnaast richten ze zich op het verbeteren van de prestaties en het prestatievermogen van leiderschap binnen de organisatie. Om verandering te realiseren, is het van belang dat deelnemers naast deze programma’s ook online begeleiding en ondersteuning krijgen. eCoachPro biedt deze online coaching en begeleiding aan ter ondersteuning van het programma. Klik hier voor de website van Roffey Park.

Roffey Park logo web

Europees Instituut

Sinds 2012 biedt het Europees Instituut, in samenwerking met eCoachPro, een nieuwe specialisatie voor ervaren coaches: E-coaching voor Professionals. Het Europees Instituut is een onafhankelijk, particulier instituut. Kernactiviteiten van het Instituut zijn de (post-) HBO-opleidingen tot Master Coach en Master Counselor. Vanuit een heldere visie verzorgen staf, docenten en trainers sinds 1992 deze hoogwaardige deeltijdopleidingen voor volwassenen. Voor ervaren professionals biedt het Europees Instituut diverse specialisaties o.a. de specialisatie e-coaching voor Professionals. Klik hier voor de website van Europees Instituut.

Europees Instituut logo web

Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs

eCoachPro is opgenomen in het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en is daardoor een erkende instelling als bedoeld in de Europese BTW-richtlijn. Hieruit volgt dat de scholingsactiviteiten van eCoachPro vrijgesteld zijn van BTW. Klik hier voor de website van CRKBO.

CRKBO logo web

Neem contact op

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier: contactformulier

 

Bel ons:

+31 13 85 07 546


E-mail:

Contactformulier 

Of neem contact op met commercieel directeur Marc Coenen voor de mogelijkheden binnen uw organisatie


Marc Coenen

Commercial Director
+31 6 15 45 73 05
coenen@ecoachpro.org

Marc Coenen eCoachPro

Onze vestigingen

eCoachPro Nederland

NEDERLAND
eCoachPro
Stationsstraat 24-01
5038 ED Tilburg

eCoachPro Belgie

BELGIE
eCoachPro
Vaartstraat 59 (bus 4)
1000 Brussel

eCoachPro Spanje

SPANJE
eCoachPro
Avda. Ricardo Soriano 72
Edif. Golden B.1a Planta
29601 Marbella, Málaga