ONZE PARTNERS

eCoachPro werkt intensief samen met diverse andere organisaties om een optimale service en dienstverlening te kunnen verlenen aan onze opdrachtgevers.

De Baak Management Centrum VNO-NCW

eCoachPro en De Baak zijn Blended Learning Partners. In deze samenwerking ontwerpen wij trainingen en ontwikkelingstrajecten voor leiders, ondernemers en professionals. De Baak is dé plek voor leiders, ondernemers en professionals die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht. De Baak is een plek vol paradoxen. Wij bieden de rust om stil te staan bij jezelf en je omgeving, maar tegelijkertijd is de Baak een springlevende omgeving, waar altijd wat gebeurt. De Baak leert je te leren, een vermogen dat een leven lang meegaat. We doen een beroep op je nieuwsgierigheid, reflectie en drang om te groeien! Klik hier voor de website van De Baak.

De Baak logo web
Coachlink logo web

Coachlink/ Boom Uitgevers Amsterdam

eCoachPro is een content gedreven organisatie. Daarom participeren wij in de portal 'Coachlink', een initiatief van Boom Uitgevers Amsterdam. Naast het leveren van bijdragen aan diverse (online) boeken bieden wij licentiehouders van Pluform.com korting op een abonnement op Coachlink en vica versa. Coachlink geeft je toegang tot een uitgebreide kennisbank opgebouwd uit boeken en artikelen over coaching en persoonlijke ontwikkeling die uitgegeven worden door Boom Uitgevers Amsterdam. Klik hier voor meer informatie: Coachlink.

Europees Instituut

Sinds 2012 biedt het Europees Instituut, in samenwerking met eCoachPro, een nieuwe specialisatie voor ervaren coaches: E-coaching voor Professionals. Het Europees Instituut is een onafhankelijk, particulier instituut. Kernactiviteiten van het Instituut zijn de (post-) HBO-opleidingen tot Master Coach en Master Counselor. Vanuit een heldere visie verzorgen staf, docenten en trainers sinds 1992 deze hoogwaardige deeltijdopleidingen voor volwassenen. Voor ervaren professionals biedt het Europees Instituut diverse specialisaties o.a. de specialisatie e-coaching voor Professionals. Klik hier voor de website van het Europees Instituut.

Europees instituut logo
Bid Network logo web

BiD Network

eCoachPro is trotse partner van BiD Network. BiD Network richt zich op investeringskansen in landen die vele anderen ontwikkelingslanden noemen. Dit bereiken ze door op efficiënte wijze de oprichting en de groei van MKB-bedrijven te stimuleren. De doelstelling voor BiD Network is om haar experts te trainen in het begeleiden op afstand van de aangesloten ondernemers. Hierbij is het van belang dat de experts naast hun expertise ook het online begeleiding op een goede manier vorm kunnen geven. In samenwerking met BiD Network biedt eCoachPro haar specialistische kennis en ervaring op dit gebied aan. Klik hier voor de website van BiD Network.

CoachNetwerk B.V.

Om op adequate wijze te kunnen aansluiten bij de huidige en toekomstige vraag naar e-coaching, werken wij met eigen gecertificeerde e-coaches (eCoaches eCoachPro) en met gecertificeerde e-coaches van CoachNetwerk B.V. CoachNetwerk B.V. is een professioneel en landelijk opererend netwerk van geaccrediteerde coaches die perfect gematched kunnen worden bij praktisch iedere coachvraag in heel Nederland. Een selecte groep coaches van CoachNetwerk is opgeleid tot Certified eCoach.Door deze samenwerking kunnen wij op grote schaal e-coachtrajecten verzorgen voor organisaties, teams of groepen medewerkers/ managers. Klik hier voor de website van CoachNetwerk B.V.

coachnetwerk logo web
CRKBO logo web

CRKBO

eCoachPro is opgenomen in het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en is daardoor een erkende instelling als bedoeld in de Europese BTW-richtlijn. Hieruit volgt dat de scholingsactiviteiten van eCoachPro vrijgesteld zijn van BTW. Klik hier voor de website van het CRKBO

Neem contact op

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier: contactformulier

 

Of neem contact op met commercieel directeur Marc Coenen voor de mogelijkheden binnen uw organisatie


Marc Coenen

Commercial Director
+31 6 15 45 73 05
coenen@ecoachpro.org

Marc Coenen eCoachPro

Onze vestigingen

eCoachPro Nederland

NEDERLAND
eCoachPro
Tivolistraat 50
5017 HR Tilburg

eCoachPro Belgie

BELGIE
eCoachPro
Vaartstraat 59 (bus 4)
1000 Brussel

eCoachPro Spanje

SPANJE
eCoachPro
Avda. Ricardo Soriano 72
Edif. Golden B.1a Planta
29601 Marbella, Málaga